Folkness blogg

Tips till fars dag

26 oktober, 2023

Vad ger man en pappa som har allt?

Den frågan är en av de mest googlade när det kommer till fars dag och här kommer några utmärkta
förslag på presenter till pappa.

1. Ett bäddfritt liv
Det vore ju konstigt om vi inte tipsade om vår egen suveräna produkt, ett Folkness-täcke. Ge pappa ett bäddfritt liv där han för alltid undslipper såväl påslakan som ofräscha innertäcken. Vi är säkra på att han uppskattar en sådan superpresent!

       

2. En upplevelse
Det är absolut en upplevelse i sig att inte behöva bädda. Men kanske vill man krydda den äventyrliga känslan ytterligare? En hotellnatt, restaurangupplevelse eller annan aktivitet där ni gör något tillsammans.

3. En maxad frukost på sängen!
Nygräddat bröd, hemlagad tårta, massor av pålägg, färskpressad juice och nybryggt kaffe. Ge pappa en riktigt smarrig start på dagen.

4. Fokusera på pappas pälskling
Sådan hund sådan husse. Självklart ska pappas favorit (efter dig) få gosa in sig i samma lyx som sin husse. Ett Folkness-täcke till hunden skapar en mysig hundsäng. Täcket är såklart bäddfritt. Se alla färger här: Hundtäcken