Folkness blogg

En oklassisk jul hemma hos ambassadör Evelina

9 december, 2023

Häng med hem till ambassadör Evelina.
Evelina driver sitt superfina konto @lovisaslind på Instagram, som vi älskar!

 

 

Hemma hos Evelina stundar julen trots avsaknaden av den klassiska julröda färgen. I stället dras vår blick till några ljusa Aprikos amaryllisar som matchar terracotta tapeten i sovrummet fint. En traditionell julpyntning är inte riktigt Evelinas stil. För henne räcker några enkla kransar med grönt ris, några granar utanför dörren och en omsorgsfullt vald belysning för att skapa den önskade stämningen.

 

Sovrummet pryds av ett dubbeltäcke i nyansen Smokey pink från Folkness, en färg som vissa kanske finner lite kontroversiellt för julsäsongen. Men för Evelina är det ett helt naturligt val. Hon håller sig till jordnära nyanser oavsett årstid och väljer i stället att addera juliga inslag som associeras till jul, men som inte är fullt så klassiska.

När vi frågar om Evelinas bästa råd för att skapa en minnesvärd jul svarar hon snabbt: “Släpp pressen och känn glädjen inför det faktum att julen ändå kommer” Hon tycker fokus ska ligga på det som verkligen skapar glädje. Och kanske avslutar hon med ett tips som alla borde anamma: ”Varför inte skjuta upp julstädet till efter själva julafton? Vem bryr sig om lite fläckar på bänken och granbarr på golvet? Det blir jul ändå”.

Tack för att vi fick hänga med dig hem Evelina ❤