Folkness blogg

Husvagnsliv, renovering och återbruk

12 april, 2024

Säg hej till Cajsa, kreatören och husvagnsägaren bakom Instagram-kontot @min_lilla_adria_305

Cajsas kärlek till camping och återbruk har gjort hennes husvagn till något alldeles speciellt och i sin Adria är hon alltid redo för äventyr!  

    

Cajsa växte upp med camping som en stor del av livet, en tradition hon utforskade både i Sverige och på längre resor i Europa med sina föräldrar. Men det är först nu, med sin egen lilla Adria hon verkligen hittat hem. Cajsa hade letat länge efter den perfekta husvagnen som både kändes rätt och som var snäll mot plånboken. När hon fick nys om lilla Adria av en bekant åkte hon och kikade direkt. Cajsa berättar att det var kärlek vid första ögonkastet!  

Renovering är verkligen Cajsas grej. Hon älskar att pyssla, återbruka och att ta något gammalt och ge det nytt liv. Och det är precis vad hon gjort– hon har förvandlat huset på fyra hjul till något alldeles extra och i sin Adria är hon är redo för nya äventyr när som helst. Och äventyr, det är vad hon lever för, speciellt under de svenska sommarmånaderna.

 

Förutom renovering och äventyr är även hemkänsla viktigt. På hjul eller inte! Det handlar om att göra det mysigt med enkla medel – kuddar, filtar, och kanske några blommor. Hon påpekar hur ett Folkness-täcke gjort livet i husvagnen ännu enklare. Inget krångel med påslakan, bara ren och skär smarthet som gör att problemet med bäddningen på den lilla ytan verkligen är ett minne blott.  

Gör som vi! Följ med Cajsa på hennes resor genom Sverige och se hur mysigt ett husvagnsliv i lilla Adria verkligen kan vara.   

Hennes fina Instagramkonto hittar ni här: @min_lilla_adria_305