Folkness blogg

Upptäck våra nya färger: Adobe Pink och Copper Rose

24 maj, 2024

Vi välkomnar två nya färger till Folkness-familjen


Vi är glada att äntligen kunna lansera två
nya färgsprakande favoriter: Adobe Pink och Copper Rose.
Två otroliga nyanser om vi får säga det själva
!
Färgerna är fina var och en för sig men
harmoniserar även utmärkt med varandra. 


COPPER ROSE

Copper Rose är den efterlängtade ersättaren till vår Burnt ochre. Nyansen är lite svårdefinierad, är den röd, brun eller vad? Vi tyckte att Copper Rose blev rätt namn, och så får den stå för sig själv. Den har lite av en dov underton som ger en djup och raffinerad karaktär som tar för sig, men smälter in. Copper Rose är en ljusare, mer “blushed” nyans än Burnt Ochre och fångar solljuset fint och ger en smakfull touch till ditt hem. 
Köp Copper Rose här

ADOBE PINK

Adobe Pink har en något mer dämpad och jordig ton än vår befintliga Smokey Pink, vilket ger den en sofistikerad och modern känsla. Mer åt “Gammelrosa”. Med sin subtila gråtonade rosa är Adobe Pink perfekt för de som vill ha en mjuk färg som ändå sticker ut och tillför värme till sovrummet.  
Köp Adobe Pink här

Vi ÄLSKAR de här två nyheterna och hoppas ni också kommer göra det! ❤